BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Deprem esnasında camdan atladı, hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çanakkale’nin Yenice ilçesinde meydana gelen ve Bursa’nın Nilüfer ilçesinde de hissedilen 4,9 büyüklüğündeki depremin ardından üzücü bir haber verdi.

Bakan Koca, deprem sırasında korkuya kapılan bir vatandaşın ikinci kattan atlayarak ağır yaralandığını ve hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiğini açıkladı.

Bakan Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, depremin merkez üssünün Çanakkale’nin Yenice ilçesi olduğunu belirtti. Ayrıca depremin Çanakkale’nin yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedildiğini ifade etti.

Depremin etkisiyle korkuya kapılan bir vatandaşın Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan bir binanın ikinci katından atladığını ve ağır yaralandığını söyleyen Bakan Koca, vatandaşın ambulansla Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldığını dile getirdi. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen maalesef vatandaşın hayatını kaybettiğini belirtti.

Bakan Koca, açıklamasında, “Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun.” ifadelerine yer verdi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku