BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Timur Cihantimur’un kaza anı paylaşımı ortaya çıktı

Eyüpsultan’da meydana gelen trajik kaza, ülkenin dikkatini çekti. Ehliyetsiz araç kullanırken Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybetmesine sebep olan ve ardından kaçan Timur Cihantimur’un, kaza anında cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı. Yapılan açıklamalara göre, kaza sonrasında Cihantimur’un olay yerinde yardım etmek yerine arkadaşlarıyla küfürlü konuşmalar yaptığı ve görüntüleri sosyal medyada paylaştığı belirtildi.

Ne olmuştu?

Olay, 1 Mart Cuma günü saat 23.30 sularında Mithatpaşa Mahallesi’ndeki Davutpaşa Caddesi’nde meydana geldi. ATV ile geziye çıkan Oğuz Murat Acı ve arkadaşları, araçlarından birinin arızalanması üzerine emniyet şeridine park etti. Acı, diğer araçların ışıklarını yakarak güvenlik önlemi almaya çalışırken, diğerleri arızalı araçla ilgileniyordu. Bu sırada aynı yönde seyreden 17 yaşındaki T.C. yönetimindeki cip, emniyet şeridinde duranlara çarparak sulama kanalına düştü.

Kazada Oğuz Murat Acı hayatını kaybederken, diğerleri yaralandı. Ancak, Cihantimur’un kaza sonrası gösterdiği tavır, kamuoyunda büyük tepki çekti.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku