BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Deprem Sebebiyle Ant-Man and the Wasp Quantumania Filminin Vizyon Tarihini Erteledi! 

Türkiye’de yaşanan deprem en büyük felaketlerden biri oldu. Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7’lik deprem ve ardından 7.6’lık deprem’den sonra evler yıkıldı. Tüm dünya Türkiye için destek oldu ve kampanya başlattılar ve bazı ülkeler ise ekipler gönderdi. Depremden dolayı şimdiye kadar 35 bin vatandaşımız hayatını kaybetti.

Bu depremden dolayı sinema sektörü de kötü etkilendi. Dünya genelinde 17 Şubat’ta vizyona girecek olan Ant-Man and the Wasp quantumania filmi çarpıcı bir karar aldı. Ant-Man filminin 3. serisi olacak olan bu film Türkiye’de Depremden dolayı filmin vizyon tarihi ertelenmesi kararı alındı.

Ant-Man and the Wasp quantumania filminde Marvel sinematik evreninin yeni baş düşmanlarından biri olacak olan Fatih Kang karakterini bu filmde daha detaylı göreceğiz. 

Film Ülkemizde Ne Zaman Vizyona Girecek?

Marvel sinematik evreninde en çok beklenen filmlerinden biri olan Ant-Man and the Wasp quantumania filmi Türkiye deki depremden dolayı Türkiye’de vizyon tarihini erteledi. Filmin Türkiye’deki yeni vizyon tarihi 24 şubat oldu. Ant man and the Wasp Quantumania filmin depremden dolayı ülkemizde 24 Şubat’a erteledi. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku