BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Derdi Türkiye olan Özgür Demirtaş’a kulak versin

Türkiye, Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın 2 gün önce yayınladığı videoyu izliyor, konuşuyor.

Özgür Demirtaş, aslında tek derdi ekonomik olarak müreffeh bir duruma gelmesi için çalışan, çabalayan bir bilim insanı. Zaman zaman her ne kadar siyasi arenaya çekilmeye çalışılsa da Özgür Demirtaş, siyaset üstü bir çizgi çizmeye devam etti.

Bu çizgisini 2 gün önce bir daha gösterdi.Bilindiği üzere seçimden sonra Türkiye’nin bir numaralı gündemi ekonomi oldu. Toplumda ciddi anlamda hissedilen ekonomik krize karşı daha fazla sesiz kalamayan iktidar, yeni kabine de ekonomi yönetimini değiştirdi. Maliyenin başına geçen Mehmet Şimşek, ekonomide değişimin ilk sinyallerini vermişti.

Durum böyle olunca Türkiye’nin beyinleri de bu değişime ve Türkiye’nin ekonomik dar boğazdan çıkması için fikir ve önerilerini dillendirmeye başladı.

Bu isimlerin başında ise Prof. Dr. Özgür Demirtaş geliyor. Özellikle sosyal medya hesaplarından, çeşitli ulusal ve uluslararası konferanslarda ekonomi konusunda çözüm önerilerini üst perdeden dillendirilen Demirtaş, bir kez daha kameranın karşısına geçti.

YouTube kanalı üzerinden 2 gün önce “Ekonomide ne olacak” isimli bir video yayınlayan Demirtaş, hem durum tespiti yaptı hem de atılması gereken adımları tek tek anlattı. Hala trendler listesinin 2. Sırasında bulunan video sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Peki Özgür Demirtaş’ın videonun izlemeniz için sebep nedir diye soranlara ise;

-Derdi Türkiye olanlar,

-Türkiye’nin derdi ile dertlenenler,

-Bu ülkenin yetişmiş beyinlerine güvenenler,

-Bilime inananlar,

-İçinde bulunduğumuz ekonomik durumdan rahatsız olanlar,

-Geleceğini düşünenler bu video izlemeniz için gerekli sebepler…

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku