BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Dilan Polat’ın komşuları konuştu

Kara para aklama iddialarıyla gündeme gelen Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin, Ataşehir’de yaşadıkları 3 katlı ev ile Engin Polat’ın ailesinin geçmişte yaşadığı gecekondu, mahalle sakinleri tarafından yakından tanınıyor. Görüntülenen evler ve mahalle sakinlerinin açıklamaları, çiftin yaşam tarzı hakkında ilginç detaylar sunuyor.

Ataşehir Yeni Sahra Mahallesi’nde bulunan 3 katlı binanın ikinci katında yaşayan Dilan ve Engin Polat çifti, evlerinden taşındıktan sonra gündemde yer almışlardı. Mahalle sakinleri, bu dönemde Dilan Polat’ın gelinlikle ve kamerasıyla dikkat çektiğini belirtiyor. Mercan Demirtürk adlı bir mahalle sakini, “Biz Sezgin ağabeyin elinde büyüdük. Bize ağabeylik yapıyordu. Dilan Polat’ı gelin geldikten sonra burada görüyorduk elinde kamerasıyla fotoğraf çekmeye giderken. Maddi durumları kendilerine yetecek şekildeydi. Ama buradan taşındıktan sonra ne olduğuna dair fikrimiz yok” dedi.

Engin Polat’ın anne ve babası, Sezgin Polat ve Şükran Polat, ise yaklaşık beş yıl önce bu mahallede yaşadıkları bir gecekondu evde biliniyordu. Bu dönemde, Engin Polat’ın ticari taksi işi ve nakliye işiyle uğraştığı ve ailelerinin kendi ihtiyaçlarını karşılayacak bir gelir elde ettiği ifade ediliyor. Ancak, aile bu evden taşındıktan sonra izlerini kaybettirdi.

Engin Polat’ın ailesinin yaşadığı evde şu an bir kiracının oturduğunu belirten kiracı, “Onları sizin gibi medyadan tanıyorum. Eskiden müşterimdi gelip gidiyordu. Uydu işi yapıyordu öyle tanıştık. Bizden önce kızı oturdu. Daha önce kendisi oturuyordu. Kızından sonra bize kiraya verdi. 3 bin 500 lira kira ödüyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Görüntülenen evler ve mahalle sakinlerinin tanıklıkları, Engin ve Dilan Polat çiftinin geçmiş yaşam tarzı hakkında merak uyandıran detaylar sunarken, soruşturmanın detayları ve sonuçları hala kamuoyu tarafından yakından takip edilmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku