BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Polat ailesinde sular durulmuyor, yeni gelişme

Ankara’da yürütülen Engin ve Dilan Polat çifti soruşturması, son gelişmelerle birlikte daha da karmaşık hale geldi. Polat çiftine ait franchising bir şirketin Ankara şubesinin sahipleri Gözde Bilgiç ile eşi İsmail Bilgiç’in, Polat çiftine ait büyük bir miktarda para kaçırmaya çalıştıkları tespit edildi. Bu gelişme sonrasında soruşturmayla bağlantılı olarak toplam 24 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Polat çiftine ait şirketin Ankara şubesini işleten Mustafa Ö., Polat çiftine ait 1 milyon 800 bin liralık parayı nişanlısı Kübra D.’ın hesabına aktardı. Ancak banka personelinin dikkati sayesinde bu para kaçırma faaliyeti fark edildi.

Hızla harekete geçen emniyet ekipleri, Mustafa Ö. ile Kübra D.’ın Polat çiftine ait bir şirketin ortakları olduğunu tespit etti. Savcılık kararıyla söz konusu paraya el konuldu ve Mustafa Ö. ile Kübra D. ile birlikte şirketin diğer ortakları Gözde ve İsmail Bilgiç çifti de gözaltına alındı.

Ayrıca, İstanbul’da haklarında yakalama kararı bulunan 12 şüpheliden Nilgün Yılmaz, Metin Yılmaz ve Gürsel Yılmaz adlı 3 şüpheli de Ankara’da gözaltına alındı. Böylece, Ankara ve İstanbul’da toplam 34 şüpheli hakkında soruşturma yürütülmekte, gözaltı sayısı ise 24’e yükselmiş oldu.

Soruşturma kapsamında, 8 şüphelinin ifade işlemleri tamamlandı, diğer zanlıların ifade işlemlerinin ise ilerleyen saatlerde başlayacağı öğrenildi. Soruşturmanın detayları ve sonuçları kamuoyu tarafından merakla bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku