BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

19 Mayıs Haluk Levent konseri Bursa Osmangazi’de

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, bu sene Osmangazi Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenleyeceği Haluk Levent konseriyle unutulmaz bir coşkuya dönüşecek. 7’den 70’e on binlerce Bursalı’nın bir araya geleceği Osmangazi Meydanı’nda, 19 Mayıs ruhu Haluk Levent’in şarkıları, türküleri ve marşlarıyla zirveye taşınacak.

Bursa’nın sevilen sesinin seslendirdiği eserlere eşlik ederek tek bir ağızdan haykıracak Bursalılar, 19 Mayıs’ın coşkusunu doyasıya yaşayacak. Konser, sadece bir müzik ziyafeti olmayacak, aynı zamanda milli birlik ve beraberliğin de güçlü bir göstergesi olacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın da bu anlamlı gecede gençlere hitap ederek 19 Mayıs’ın önemini ve anlamını vurgulayacak. Aydın, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“19 Mayıs, gençliğe bırakılan sonsuz bir emanet ve bağımsızlığımızın ilk adımıdır. Bu anlamlı günü Osmangazi’de binlerce gençle birlikte kutlayacağız. Tüm Bursalıları bayram sevincini hep birlikte yaşamak için Osmangazi Meydanı’na davet ediyorum.”

19 Mayıs coşkusuna ortak olmak ve unutulmaz bir konser deneyimi yaşamak için tüm Bursa halkı Osmangazi Meydanı’na bekleniyor.

Konser Detayları:

  • Tarih: 19 Mayıs 2024
  • Saat: 20:00
  • Yer: Osmangazi Meydanı
  • Giriş: Ücretsiz
Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku