BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Mehmet Şef’ten üzen itiraf: “Benim için çok kötü bir travmadır”

Empati’nin konuğu Mehmet Yalçınkaya: Babam öldüğünde acaba üzülecek miyim diyordum.

NTV ekranlarında yayınlanan Empati programına ünlü şef Mehmet Yalçınkaya konuk oldu. Ünlü şefin hayatını kaybeden babasıyla ilgili yaptığı duygusal açıklamalar gündem oldu.

Ahmet Mümtaz Taylan’ın moderatörlüğünde gerçekleşen programda, Masterchef Türkiye’de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya, 2020 yılında vefat eden babası Seyfettin Yalçınkaya hakkında konuştu.

“Babamla ben çok zaman geçiremedik” diyen Yalçınkaya, “Çok küçük yaşta amcamın yanına çıraklığa gittim. Farklı tesislere, otellere, uzaklara gittim. Babamla toplasanız üç sene anca geçirmişimdir ya da dört sene. Hep bayramlarda, senelik izinlerimde babamla birlikte oldum” şeklinde duygularını ifade etti.

“Çok az zaman geçirdiğim için, uzak kaldığımız için babamla ilgili üzülür müyüm diye düşünüyordum. Öyle değilmiş…” diyen Yalçınkaya, “Ben babamı bu kadar özleyeceğim bilseydim, babama daha çok sarılırdım, onu daha çok koklardım. Ona bir yemek yapardım. Daha çok zaman geçirirdim. Bu benim için çok kötü bir travmadır” dedi.

“Baba kokusu başka bir parfüm” diyen Yalçınkaya, “Ben en çok kokusunu özlüyorum mesela. O kokuyu kimsede bulamıyorsun. Baba kokusu biraz ter, biraz kumaş, biraz toz kokusu” şeklinde duygularını dile getirdi.

Mehmet Yalçınkaya’nın babası Seyfettin Yalçınkaya, 23 Temmuz 2020’de vefat etmişti.

Mehmet Yalçınkaya’nın Hayatı

Mehmet Yalçınkaya, Türk şef ve televizyon kişiliği olarak tanınan bir isimdir. İstanbul’da doğmuş olan Yalçınkaya, gastronomi alanında kendini geliştirerek başarılı bir kariyer elde etmiştir. İstanbul’da bir aşçılık okulundan mezun olduktan sonra çeşitli restoranlarda çalışmış ve tecrübe kazanmıştır.

Yalçınkaya’nın adı özellikle Türkiye’de düzenlenen yemek yarışmalarıyla ve televizyon programlarıyla duyulmuştur. MasterChef Türkiye gibi popüler yemek yarışmalarında jüri üyeliği yapmıştır ve bu programlar aracılığıyla geniş kitlelere ulaşmıştır.

Ayrıca, Yalçınkaya çeşitli televizyon programlarına konuk olarak da katılmış ve kendi yemek tariflerini paylaşmıştır. Gastronomi alanındaki bilgi ve deneyimini geniş kitlelere aktarmak amacıyla çeşitli etkinliklerde ve workshoplarda da yer almıştır.

Mehmet Yalçınkaya, profesyonel yaşamının yanı sıra kişisel hayatında da dikkat çekmektedir. Ailesi ve babasıyla olan ilişkisi hakkında açıklamalarda bulunmuş ve duygusal yönleriyle de tanınmıştır.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku