BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Dışişleri Bakanlığı personel alacak

Dışişleri Bakanlığı, merkez teşkilatında görevlendirilmek üzere sözleşmeli destek personeli alımı yapacağını duyurdu. Alımlarla birlikte şoför, günlük servis ve temizlik hizmetleri ile basit bakım hizmetlerinde çalışacak toplam 50 personel istihdam edilecek. İlgili alım ilanı Resmi Gazete’de yayımlanarak başvuruların başladığı duyuruldu.

Alım sürecinde değerlendirme, adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) B grubu puan sırasına göre yapılacak. Başvuruda bulunacak adayların 2022 yılında gerçekleştirilen KPSS’den en az 65 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapacak adaylar için belirli yaş kriterleri de bulunmaktadır. Son başvuru tarihi itibariyle adayların 18 yaşını tamamlamış olmaları ve 35 yaşını doldurmamış olmaları istenmektedir.

Başvurular, elektronik ortamda gerçekleştirilecektir ve e-Devlet Dışişleri Bakanlığı-Kariyer Kapısı üzerinden yapılabilecektir. Başvuru süreci 14 Ağustos’ta başlamış olup 28 Ağustos’ta sona erecektir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku