BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Düşük Kredi Notuna Sahip Herkese 30.000 TL İhtiyaç Kredisi Fırsatı!

Türkiye’nin önde gelen kamu kuruluşlarından biri olan PTT, finansal yardıma ihtiyaç duyan bireyler için çarpıcı bir kampanyayla karşınızda. PTT, Aktif Bank iş birliğiyle düşük kredi notuna sahip olan herkesi düşünerek, 30.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi sunuyor. Bu kampanya, banka müşterisi olma zorunluluğu olmayan, nakit ihtiyacı olan her bireyin finansal destek taleplerini karşılamayı amaçlıyor.

Kampanyadan Faydalanma Şartları

Bu fırsattan yararlanmak isteyen bireylerin emekli olmaları veya sigortalı bir işte çalışıyor olmaları gerekmektedir. Emekli maaşı PTT üzerinden almayan bireyler ise taşıma işlemlerini tamamladıktan sonra bu kampanyadan ihtiyaç kredisi kullanabilirler.

Hızlı ve Basit Başvuru İmkanı

Başvurular oldukça hızlı ve basittir. PTT şubelerine giderek başvuru yapabileceğiniz gibi cep telefonlarınızı kullanarak da SMS yoluyla başvuru gerçekleştirebilirsiniz. Başvurunuzu yaparken, “PTT” yazın, boşluk bırakın, ardından TC kimlik numaranızı yazarak 30 50 numarasına göndermeniz yeterlidir. Başvuru sonucunu öğrenmek ise sadece 5 dakika sürmektedir.

Kredi Notu Sorunu Yok!

Kredi puanınız düşük olsa bile, PTT ve Aktif Bank iş birliği ile değerlendirme yapılır ve onay verilir. Ayrıca, nakit ihtiyacınıza göre ödeme planınızı 3 ay ertelemeli olarak seçme fırsatına sahipsiniz.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku