BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Emekli Maaşlarına Yapılacak Seyyanen Zam Heyecanı: 3000 TL Müjdesi!

Türkiye genelinde 15 milyonu aşkın emekliyi yakından ilgilendiren son dakika haberine göre, Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK) ve Bağ-Kur emeklilerine seyyanen zam müjdesi geldi. En düşük emekli maaşına yapılacak olan bu seyyanen zam, milyonlarca emekli vatandaşı tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. İşte detaylar…

Emekli Maaşı Zammı Heyecanı

Temmuz ayındaki hayal kırıklığının ardından emekliler, Ocak ayına yönelik beklentilerini artırmıştı. Bu kapsamda, emekli maaşlarına yapılacak zammın yanı sıra ek seyyanen zam beklentileri de gündemdeydi.

3000 TL Seyyanen Zam Geliyor!

SSK ve Bağ-Kur emeklilerini sevindirecek habere göre, en düşük emekli maaşına ek olarak seyyanen zam yapılacak. Bu kapsamda, emeklilere 3000 TL seyyanen zam müjdesi verildi.

Ek Zam Ne Zaman Yapılacak?

Emekli maaşlarına ek seyyanen zammın ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Planlamalara göre, Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan seyyanen zam, en düşük emekli maaşını 10.500 TL seviyesine yükseltecek. Milyonlarca emeklinin merakla beklediği bu seyyanen zam, emeklilerin maaşlarına olumlu bir katkı sağlayacak gibi görünüyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku