BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Emeklilere 15.000 TL Hediye! Şubat Ayına Özel Tek Seferlik Mini Destek Paketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, SSK ve Bağkur emeklilerine Şubat ayında müjdeli haber geldi. Emekliler için özel bir fırsat dönemi olarak değerlendirilen bu ek ödemeler, milyonlarca emekliyi sevindiriyor. İşte, detaylar ve başvuru koşulları…

Emeklilere Ek Ödeme Müjdesi:
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından yapılan duyuruyla, Şubat ayında emekli maaşlarına ek ödemeler yapılacağı belirtildi. Bu ek ödemeler, SSK ve Bağkurlu emeklileri kapsayacak ve milyonlarca emekliyi sevindirecek nitelikte olacak. Emekli maaşlarına ek olarak yapılacak ödemeler, SSK ve Bağkurlu emeklilere yapılan zamlarla birlikte değerlendirildiğinde, 10.000 TL ile 11.000 TL arasında değişen maaşlara sahip olanlara 15.000 TL’ye kadar ek para alma imkanı sunacak.

Şubat Ayına Özel Ek Fırsat:
Geçim sıkıntısı yaşayan emeklilerin dikkatle takip ettiği bu dönemde, 17 milyondan fazla emekli vatandaş, ek ödeme fırsatlarına odaklanmış durumda. Marketlerdeki fiyat artışlarına rağmen, emeklilere sunulan ek promosyonlar büyük ilgi görüyor. Yeni emekli promosyon kampanyalarıyla birlikte, emekli maaş zamlarından sonra yüksek promosyonlar sunularak emeklilere ek avantajlar sağlanıyor. Şubat ayı sonuna kadar başvuruda bulunan emeklilere Türkiye Finans ve ING bankalarından 15.000 TL’ye kadar ek ödeme imkanı sunulacak.

Başvuru Koşulları ve Süresi:
Emekli promosyonu kampanyalarına başvurabilmek için tek gereken, emekli maaşını taşıyarak 3 yıl boyunca ilgili bankadan hizmet almayı taahhüt etmek. Başvuruların 29 Şubat tarihine kadar yapılabileceği belirtilirken, ING Bank’ın otomatik ödeme talimatıyla ek ödeme imkanı sunması da dikkat çekiyor. Emekliler için sunulan bu ek ödeme fırsatı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın emeklilerin yaşam standartlarını artırmaya yönelik önemli bir adımı olarak değerlendiriliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku