BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Emeklilere Büyük Sürpriz: Haziran Ödemelerinde Üç Aylık Maaş Bir Seferde!

Emekliler için son dakika bir gelişme duyurusu yapıldı. Bu ayın Haziran ödemelerinde büyük bir sürpriz olacak ve emekliler üç aylık maaşlarını bir seferde alacaklar. Hesaplarına yatırılacak olan ödemeler birkaç gün içinde tamamlanacak ve emeklilerin hesaplarında büyük bir miktar olan yaklaşık 20.000 TL bulunacak.

Son günlerde emeklilerin bayram ikramiyelerine zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu olmuştu. Nisan ayında bayram ikramiyelerine yapılan rekor zamla ödemeler 1.100 TL’den 2.000 TL’ye yükseltilmişti. Bu zam emeklilere Ramazan Bayramı öncesinde önemli bir rahatlama sağlamıştı. Seçim sürecinde ikramiyelerin asgari ücret seviyesine yükseltileceği haberleri çıkmış ve bu haberler emekliler arasında büyük bir zam beklentisi oluşturmuştu.

Bayram ikramiyelerinin ne zaman ödeneceği de merak edilen bir konu. Henüz kesin tarihler belli olmasa da, geçmiş yıllarda olduğu gibi ödemelerin Kurban Bayramı’ndan hemen önce yapılması bekleniyor.

Kurban Bayramı öncesinde milyonlarca emekli için 3 maaş ödemesi alma fırsatı ortaya çıkmış durumda. Tüm emeklilerin aylık maaşları, TC kimlik numarasının son rakamına göre her ayın 17 ile 26 arasında hesaplara yatırılıyor. Bayram ikramiyeleri ise 19 Haziran ile 26 Haziran tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor. Ayrıca, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) düzenlemesiyle yeni emekli olmaya hak kazanan ve daha önce bankalarla olan anlaşmaları sona eren milyonlarca vatandaş, bankalarla yeniden 3 yıllık taahhüt anlaşması yaparak promosyon ödemesi almaya hak kazanıyor. Bu sayede Haziran ayında milyonlarca emekli, emekli maaşı, promosyon ödemesi ve bayram ikramiyeleriyle birlikte 3 maaş alma imkanına sahip olacak.

Bu bilgiler doğrultusunda, emeklilerin bu ayın Haziran ödemelerinde büyük bir sürpriz beklediği ve üç aylık maaşlarını bir seferde alacakları ifade ediliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku