BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Emeklilere Kasım Ayında Üç Farklı Ödeme İmkanı

Kasım ayı, emekliler için farklı ödeme fırsatlarını beraberinde getiriyor. Emekli vatandaşlar, bu ay içinde emekli maaşı, Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi ve banka promosyonları ile üç farklı ödeme imkanına sahip olacaklar.

1. Emekliye 5.000 TL Cumhuriyet Bayramı İkramiyesi

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen düzenlemeyle, çalışmayan emeklilere bir defaya mahsus olmak üzere 5.000 TL ikramiye ödemesi yapılması kararlaştırıldı. Bu ödemeler, kasım ayının ilk yarısında emekli vatandaşların hesaplarına yatırılacak.

2. Emekli Maaşı

Emekliler, her ay olduğu gibi Kasım ayında da düzenli olarak emekli maaşlarını alacaklar. Bu maaşlar, emeklilerin yaşamlarını sürdürebilmeleri için önemli bir gelir kaynağı olmaya devam ediyor.

3. Devam Eden Banka Promosyonları

Ekim ayında başlayan ve 12.500 TL’ye kadar çıkan banka promosyonları, kasım ayında da devam edecek. Bu promosyonlar, emeklilere ek gelir sağlamanın yanı sıra farklı bankalardan çeşitli fırsatlar sunmaya devam edecek gibi görünüyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku