BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Emeklilere Yapı Kredi’den Müjdeli Haber: Ödemeler Kapıda!

Türkiye’deki emekliler, Yapı Kredi Bankası’nın yaptığı açıklama ile sevindirici bir haber aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki açıklamasının ardından 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi alacak olan emeklilere, Yapı Kredi Bankası’ndan yeni bir ödeme müjdesi geldi. Banka, 27-28-29-30 Kasım tarihlerinde emeklilere ödeme yapacak.

Emekli Ayırt Edilmeyecek:

Yapı Kredi Bankası, promosyon kampanyası kapsamında başvuran emeklilere yapılacak ödemelerde emekli ayrımı yapılmayacağını belirtti. Bu ödeme, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesinin ardından emeklilere sunulan bir avantaj olarak dikkat çekiyor.

Banka Açıklaması:

Yapı Kredi Bankası, resmi web sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, 9 bin TL’ye varan promosyon ödemelerinin yapılacağını duyurdu. Açıklamada, “T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) emeklilerine özel hazırlamış olduğumuz ‘Emeklilik Paketi’ avantajlarımızdan yararlanmak için emekli maaşınızı Yapı Kredi’den almanız yeterli!” ifadelerine yer verildi.

Maaşın Bankaya Taşınması Şartı:

Bankanın açıklamasında, promosyon ödemesinden yararlanmak isteyen emeklilerin maaşlarını 3 yıl boyunca Yapı Kredi Bankası’ndan almayı taahhüt etmeleri gerektiği belirtildi. Bu şartı yerine getiren emekliler, 27-28-29-30 Kasım tarihlerinde ödemelerini alabilecekler.

Ödeme Detayları:

Promosyon ödemeleri, 1 Eylül’de başlayan ve 30 Kasım’a kadar devam eden kampanya kapsamında yapılacak. Ödemeler, belirli gelir aralıklarına göre değişiklik gösterecek. Örneğin, bir aylık net geliri 3.499 TL’ye kadar olan emeklilere 4.500 TL, 3.500 TL ile 7.499 TL arasındakilere 5.250 TL, 7.500 TL ile 9.999 TL arasındakilere 6.750 TL, 10.000 TL ve üzerindekiler için ise 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacak.

Ek Nakit ve Ödül Fırsatı:

Aynı zamanda Ek Ödül Taahhütnamesini imzalayan emekliler, 60 gün içinde iki yeni fatura ödeme talimatı vermesi durumunda 500 TL nakit ödül alabilecekler. Başvuruların son tarihi 30 Kasım olarak belirtilirken, bankanın kampanyayı uzatıp uzatmayacağı ise henüz net değil.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku