BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER) Seçimler Hakkında Önemli Açıklama Yaptı

Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), seçimlere sayılı günler kala önemli bir açıklama yaptı. Açıklamada, demokratik haklarını kullanmak için pazar günü gerçekleşecek seçimlere katılacakları belirtilirken, seçimlerin ülkede yaşayan vatandaşlar için demokrasi bayramı olduğu vurgulandı.

EMADDER, yaklaşık 5 aydır hiçbir siyasi lider ve partiye önyargılı yaklaşmadan, haklı davalarını anlatmaya çalıştıklarını ifade ederek, bu anlatımın birçok parti ve lider tarafından destek bulduğunu belirtti. Ayrıca, ülkedeki gerçekliğe bakıldığında Cumhur İttifakı bileşenleri, Millet İttifakı ve diğer aday ve partilerin liderleri ve kurmayları nezdinde de destek gördüklerini açıkladılar.

Seçime katılan tüm partilere ve ittifaklara başarılar dileyen EMADDER, seçim sonucunun kendilerine ve ülkelerine mutluluk getirmesini diledi. Dernek olarak seçime kadar elde ettikleri kazanımları, seçimlerden sonra da devam ettirerek sonuca ulaştırmak için mücadele edeceklerini belirttiler.

EMADDER yönetimi, seçim sürecinde ve sonrasında hiçbir sosyal platformda tahrik, hakaret veya ötekeleştirici bir dil kullanılmaması gerektiğini vurgularken, bu dili kullananlarla etkileşime girilmemesi ve cevap verilmemesi gerektiği uyarısında bulundular. Ayrıca, derneğin adı ve tagını kullanmadan yazılması ricasında bulundular ve adını ve tagını kullanarak yazanların sorumluluğunun kendilerine ait olduğunu belirttiler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku