BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Fiat Egea Sedan Sıfır Kilometre Kampanyasıyla Şimdi 429.800 TL! ÖTV Muafiyeti ile

Türkiye’de otomobil piyasasında sıfır kilometre araç almak isteyenler için müjdeli bir haber var. Fiat, ÖTV muafiyetli kampanyasıyla Fiat Egea Sedan’ı şaşırtıcı bir fiyatla satışa sunuyor. Sıfır kilometre araç alacaklar için kaçırılmayacak bu fırsatı değerlendirmeye ne dersiniz?

Fiat Egea Sedan: ÖTV Muafiyetli Fiyatla 429.800 TL!

Fiat, sıfır kilometre otomobil almak isteyenleri sevindirecek bir kampanyayla karşımıza çıkıyor. Özellikle ÖTV’nin yüksek olduğu Türkiye otomobil piyasasında Fiat Egea Sedan için açıklanan 429.800 TL’lik kampanyalı fiyat oldukça dikkat çekici. Ancak unutmayın ki bu fiyat, ÖTV muafiyeti kapsamında geçerli. ÖTV muafiyeti olmadan aracın satış fiyatı 777.900 TL olarak belirlenmiş.

Kimler ÖTV Muafiyeti Hakkından Yararlanabilir?

ÖTV muafiyeti hakkından yararlanabilmek için belirli koşulları yerine getirmek gerekiyor. Bu hak, devlet tarafından engelli vatandaşlara sağlanıyor. Ancak sadece engelli olmak yeterli değil, yüzde 90 ve üzerinde engeli olan kişiler bu avantajdan faydalanabiliyor. Yüzde 90’ın altında engeli bulunan bireyler için ise ÖTV indirimleri gibi farklı uygulamalar düşünülebiliyor.

ÖTV Muafiyetli Araçlar Satılamıyor mu?

ÖTV muafiyeti ile satın alınan araçlar, 5 yıl boyunca satılamıyor. Ancak bu süre sona erdiğinde, bir defaya mahsus olmak üzere tekrar ÖTV muafiyeti ile sıfır kilometre araç alım hakkı veriliyor. Satış yapılmak istendiğinde ise muafiyet kapsamında alınan ÖTV’nin devlete ödenmesi gerekiyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku