BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Ford Fiesta’da Dev İndirim: Otomobil Severlere Müjde!

Otomobil tutkunlarını sevindirecek bir haberle Ford, en popüler modellerinden biri olan Fiesta’da muazzam bir indirime imza attı. Marka, Fiesta’da geçerli olan 300 bin TL’lik indirimle otomobil severlere büyük bir fırsat sunuyor. Bu kampanya ile Fiesta’nın en düşük donanım seçeneğinin fiyatı dikkat çekici bir şekilde 887 bin 900 TL’den, şimdi sadece 587 bin 900 TL’ye düşmüş durumda.

Ancak, bu avantajlı indirimden faydalanmak için belirli şartlar bulunuyor. Yapı Kredi Bankası aracılığıyla 300 bin TL faizsiz kredi kullanma şartıyla sunulan bu kampanya, otomobil almak isteyenler için büyük bir fırsat olabilir. Kredi süresi 12 ay olarak belirlenmiş ve aylık taksit tutarı ise 25 bin TL olarak uygulanmış.

Bu özel kampanyadan yararlanmak için, ilgilenenlerin öncelikle bir Ford yetkili satıcısına başvurması gerekiyor. Satıcıya, kampanyadan faydalanmak istediklerini belirten kullanıcılar, ardından Yapı Kredi Bankası’na giderek 300 bin TL’lik kredi başvurusu yapmalılar. Kredi onaylandığı takdirde, Ford Fiesta’nın keyfini çıkarmak mümkün olacak.

Ancak, kampanyadan faydalanabilmek için belirli şartların yerine getirilmesi gerekiyor. Başvuru yapacak kişilerin 18 yaşını doldurmuş olmaları, kredi notlarının düşük olmaması, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları ve Yapı Kredi Bankası’ndan kredi başvurusu yapabilme yeteneğine sahip olmaları gerekiyor.

Kampanya detaylarına baktığımızda, 300 bin TL faizsiz kredi imkanı sunulduğunu, kredi süresinin 12 ay olarak belirlendiğini ve aylık taksit tutarının 25 bin TL olduğunu görmekteyiz. Kampanya, 31 Aralık 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku