BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Garanti Bankası’ndan Efsane Kampanya! Adınıza Hediye 1000 TL Ödeme Yatıyor! Şubeye Gitmeden Paranızı Alabilirsiniz

Garanti BBVA, müşterilerine şubeye gitmeden kredi kartı başvurusu yapma imkanı sunan yeni bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile banka, kredi kartı başvurusu yaparak onay alan müşterilerine 1.000 TL’lik harcamalarında tam 1.000 TL Bonus hediye ediyor. Garanti BBVA’nın bu avantajlı kampanyası, mobil uygulama üzerinden yapılan başvurularla müşterilere anında 1.000 TL hediye kazanma fırsatı sunuyor.

Kampanya Detayları:

Garanti BBVA’nın yeni kampanyası, 1-31 Ocak tarihleri arasında geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşteriler, Garanti BBVA Mobil uygulamasını indirip ilk kez Garanti BBVA müşterisi olmalı ve Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurusu yapmalıdır. Başvurular onaylandığında, müşteriler harcamalarında 1.000 TL Bonus kazanacaklardır.

Kampanyaya katılmak için Bonus veya Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr veya moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerekmektedir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus bu kampanyaya dahil edilmemektedir. Ayrıca, personel kartları da kampanya kapsamında değildir.

Sanal kart kullanıcıları da bu kampanyadan faydalanabilirler. Kazanılan bonuslar 25 Ocak – 25 Şubat 2024 tarihleri arasında kullanılabilecek, kullanılmayan bonuslar ise 26 Şubat 2024 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya, müşteri bazında geçerlidir ve her bir müşteri kampanya kapsamında en fazla 1.000 TL bonus kazanabilir. Düzenli ödeme talimatları, otomatik ödemeler, fatura ödemeleri, vergi ödemeleri, nakit avans işlemleri ve bonus kullanımları gibi işlemler kampanyaya dahil değildir.

İnternet üzerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmiştir ancak internet sitelerinin cüzdanlarından yapılan harcamalar kampanya kapsamında değildir. Emekli promosyon kampanyasından yararlanan müşteriler ise bu kampanyaya dahil edilmemiştir.

Garanti BBVA’nın bu kampanyası, müşterilerine şubeye gitmeden kolayca kredi kartı başvurusu yaparak 1.000 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor. Bu kampanya, mobil bankacılık deneyimini daha da çekici ve kazançlı hale getirerek müşterilerin finansal deneyimini artırıyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku