BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un Sorusuna Kahramanmaraş Belediye Başkanın “Ezan Okunuyor” Cevabına Büyük Tepki!

Kahramanmaraş ta yaşanan büyük depremlerden sonra ülkemizde depremler olmaya devam ediyor. Depremler hakkında ve yardımlar hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. HaberTürk kanalında  sunuculuk yapan Gazeteci Mehmet Akif Ersoy, deprem olan illerin Belediye başkanları ile canlı bağlantılar yaparak bilgiler almaya çalışarak yayınlar yapıldı. Bunlardan en çok ses getiren Kahramanmaraş Belediye Başkanı ile olan yayını oldu.

Yayınlar arasında en çok tartışılan konuklarndan birisi Kahramanmaraş Belediye Başkanı oldu. Sunucu Mehmet Akif, Kızılay’ın Ahbap a çadır satması hakkında soru yönettiğinde Hayrettin Güngör ” Bilgi sahibi değilim, Şuan konumuz bu değil.” ifadelerini kullandı.  

Depremler hakkında ve halkın ihtiyaçları hakkında yayında sorular sorulurken Belediye Başkanı Hayrettin Güngör yayında “Ezan Okunuyor, Beklememiz Lazım” diyerek yayını kapattı. Sunucu Mehmet Akif, ” Konuşabiliriz, Bildiğim kadarıyla caiz” diyerek yayına devam etmek istedi fakat Kahramanmaraş Belediye Başkanı yayından ayrıldı. Bu olaydan sonra sosyal medyada Belediye Başkanın bu tutumu eleştire neden oldu. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku