BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Halkbank, Kasım Ayında Avantajlar Sunuyor: 300 TL ParafPara Kazanma Şansı!

Halkbank, müşterilerini düşünerek Kasım ayına özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile hesabı olan her müşteri, belirli harcamalar yaparak 300 TL ParafPara kazanma fırsatına sahip olacak.

Kampanya Detayları ve Katılım Koşulları

Halkbank’ın 1-30 Kasım tarihleri arasında geçerli olacak kampanyası, yurt içi seyahat ve konaklama harcamalarını kapsıyor. Katılmak isteyen müşteriler, harcamadan önce Paraf Mobil uygulamasındaki “Hemen Katıl” butonuna tıklayabilir veya TRAVEL yazıp 3404’e mesaj gönderebilirler. Her katılım sağlayan kart, kampanyadan yararlanma hakkına sahip olacak.

Harca, Kazan: 300 TL ParafPara Fırsatı

Kampanya kapsamında, yurt içi seyahat ve konaklama sektörlerinde 500 TL ve üzeri harcama yapan müşterilere her harcama sonunda 150 TL ParafPara verilecek. Toplamda müşteriler, 1-30 Kasım tarihleri arasında toplamda 300 TL ParafPara kazanma şansına sahip olacaklar.

Kazanılan ParafParaların Kullanım Süresi

Kampanya sonucunda kazanılan ParafParaların kullanım süresi 15 Ocak 2024 saat 21.59’da dolacak. Kullanılmayan ParafParalar ise 16 Ocak 2024’te geçersiz hale gelecek. Bu nedenle müşteriler, kazandıkları ParafParaları belirtilen tarihler arasında kullanarak avantajlı alışverişler yapabilecekler.

Kampanyaya Dair Diğer Bilgiler

Halkbank’ın Kasım 2023 kampanyası kapsamında elde edilen ParafParalar, müşterinin tüm kartlarına uygulanacak. Kampanya hakkında daha fazla bilgi ve detaylı şartlar için müşteriler, Halkbank’ın resmi internet sitesindeki “Kampanyalar” bölümünü ziyaret edebilirler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku