BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Halkbank ve Hepsiburada İş Birliği: Kadın Girişimcilere Destek

Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada, kadın girişimcilere destek amacıyla Halkbank ile güçlerini birleştiriyor. Bu iş birliği, kadın girişimcilere finansal desteklerin yanı sıra çeşitli avantajlar sunarak üretim ekosisteminin geliştirilmesini ve kadınların e-ticarette güçlenmelerini amaçlıyor.

Kadın Girişimciler İçin Finansal Destekler ve Avantajlar

Halkbank ve Hepsiburada iş birliği, kadın girişimcilere özel finansal ürünler ve avantajlar sunuyor. Bu kapsamda girişimci kadınlar, Hepsiburada’nın “Girişimci Kadınlara Teknoloji Gücü” programının sunduğu avantajlara ek olarak finansal ihtiyaçlarını karşılama fırsatına sahip olacaklar.

İş birliği çerçevesinde Halkbank, işini Hepsiburada üzerinden e-ticarete taşımak ve büyütmek isteyen kadın girişimcilere 300.000 TL’ye kadar Taksitli Ticari Kredi desteği sunacak. Kadın kooperatiflerine ise 500.000 TL’ye kadar kredi desteği verilecek. Ayrıca, girişimci kadınlar, ödemelerini Halkbank hesaplarına alırken kredi vadesi boyunca internet bankacılığı üzerinden yapacakları EFT ve HAVALE işlemlerinde komisyon ödemeyecekler.

Halkbank iş birliği ile 10.000 TL’ye kadar yüzde 0,99 komisyon oranı ile POS aidatında yüzde 50 indirim desteği de sunulacak. Bu iş birliği ayrıca kadın girişimciler ve kooperatifler için ücretsiz 50 yapraklı çek karnesi, Paraf Üreten Kadın Ticari Kredi Kartı ile yeni taleplerinde ilk yıl kart aidatı muafiyeti ve ilk yıl yüzde 25 indirimle kiralık kasa imkanı da sağlayacak.

Riskli Hastalıklar Sigortası ve BES Katkı Payı Avantajları

Girişimci kadınlar için Halkbank ve Hepsiburada iş birliği kapsamında sunulan destekler arasında Girişimci Kadınlara Özel Riskli Hastalıklar Sigortası ve BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) katkı payı avantajları da bulunuyor. Paraf Üreten Kadın Ticari Kredi Kartı ile aylık asgari 6.000 TL harcama taahhüdünde bulunan girişimci kadınlar, aylık 277 TL BES ödemesi yapmaları durumunda ilave 75 TL katkı payı Halkbank tarafından ödenecek.

Ayrıca, girişimci kadınlar, 67.500 TL teminatlı Girişimci Kadınlara Özel Riskli Hastalıklar Sigortası poliçesine avantajlı fiyatlarla sahip olabilecekler. Bu sigorta poliçesi, kadın girişimcilerin riskli hastalıklara karşı maddi güvence sağlamalarına yardımcı olacak.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku