BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Haluk Levent Trafik Kazası Geçirdi! Sağlık Durumu Nasıl?

Ahbap vakfının kurucusu olan Haluk Levent’ten bugün kötü bir haber geldi. Depremin olduğu günden beri Depremzedeler için çalışmalar yürüten ve aynı zamanda yardım kampanyası başlatan ünlü sanatçı bugün kendisinden kötü bir haber geldi. Kendisinin trafik kazası geçirdiği haberleri gelmeye başladı. Kahramanmaraş’ta olan deprem ardından 10 ile yansıyan sarsıntı yıkıcı bir etki ile evlerin yıkılmasına sebep olmuştu.

Bu depremden hemen sonra Ahbap vakıf’ı ile depremin olduğu yere yardım kampanyası başlattı ve şu ana kadar 1 Milyar TL topladıkları söyleniyor.

Destekleri ile Türkiye’de her zaman örnek gösterilen sanatçı bu depremde de yine milletin yanında oldu. Yoğun çalışmalar yapan sanatçı Depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş Pazarcık’a giderken trafik kazası geçirdiği haberleri geldi.

Depremin en etkili olan şehirlerden biri olan Kahramanmaraş’ta kaza yaptı. Yardım götürmeye giderken Trafik kazası geçirdi. Yaşanan kazadan sonra hastaneye kaldırılan sanatçının şuanlık sağlık durumunun iyi olduğu ve giderek daha iyi olacağı söyleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku