BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Haluk Levent’ten Gazze adımı

Ünlü sanatçı Haluk Levent, Gazze ve Lübnan Belediye Başkanları ile bir araya gelerek insani yardımların teslimi ve kentlerin ihtiyaçları hakkında görüşme gerçekleştirdi. Görüşme sonrasında, Haluk Levent, sosyal medya hesabından bir bilgilendirme mesajı paylaştı.

Sanatçı ve AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent, Gazze’de devam eden İsrail saldırıları ile ilgili olarak Gazze Belediye Başkanı Yehia Al Sarraj ile bir görüşme yaptı. Levent, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, Gazze’ye insani yardımların ulaşamadığını, kentte elektrik ve su kesintilerinin yaşandığını ve konvoylara izin verilmesinin beklendiğini aktardı.

Levent, görüşme sırasında Lübnan Belediyeler Birliği Başkanı Mohamed Saadie ve Birleşmiş Kentler Yerel Yönetimler Orta Doğu Teşkilatı temsilcilerinin de bulunduğunu belirtti. Ayrıca, Gazze halkının zorlu bir durumla karşı karşıya olduğunu ve Türkiye’nin Gazze halkının yanında olmasını memnuniyetle karşıladıklarını ifade etti. Yardım konvoylarının izin aldığında haber vereceklerini de ekledi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku