BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İş Bankası, Faizsiz Taksitli 20.000 TL Nakit Avans

İş Bankası, müşterilerine yönelik yeni kampanyası kapsamında, faizsiz taksitli nakit avans verme fırsatını duyurdu. Kampanyaya katılmak isteyenler için belirlenen şartlar ve koşullar şu şekilde:

Faizsiz Taksitli Nakit Avans Detayları:

  • Başvuru Zaman Aralığı: Kampanya, 1 Ekim 2023’ten 31 Ekim 2023 tarihine kadar geçerli olacak.
  • Başvuru Şartları: İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle, İş Bankası müşterisi olmak ve kredi kartı başvurularının onaylanmış olması gerekmektedir.
  • Nakit Avans Limiti: Faizsiz Taksitli Nakit Avans tutarı, 300 TL ile 20.000 TL arasında olabilecektir.
  • Vade ve Kullanım: Faizsiz Taksitli Nakit Avans sadece 6 ay vade için geçerli olacak ve sadece İşCep ve Maximum Mobil kanallarından kullanılabilecektir.
  • Kredi Kartı Limiti ile Sınırlı: Kullanılabilecek Taksitli Nakit Avans tutarı, kartın kullanılabilir nakit avans limiti ile sınırlı olacaktır.
  • Kullanım Koşulları: Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziki teslimini beklemeden Maximum Mobil’den kredi kartı limitinin % 50’sini aşmamak koşuluyla 5.000 TL’ye kadar kampanya kapsamında faizsiz Taksitli Nakit Avans kullanabilecektir.
  • Farklı Vadeler ve Yüksek Tutarlar: 6 aydan farklı vadelerde ve 20.000 TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranları uygulanacaktır.

Başvurular, belirtilen tarihler arasında gerçekleştirilmeli ve şartlara uyum sağlanmalıdır. Kampanya koşullarına uygun başvurular, belirtilen tarihe kadar yapılmalıdır.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku