BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İş Bankası, Kredi Kartı Başvurularına Özel 20 bin TL Faizsiz Nakit Avans

İş Bankası, 1 Kasım 2023 ile 30 Kasım 2023 tarihleri arasında yeni müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, İşCep üzerinden İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu yapanlar, faizsiz taksitli nakit avans fırsatından 20 bin TL’ye varan tutarlarla yararlanma şansına sahip olacaklar.

Kampanyaya katılmak için taksitli nakit avans kullanılacak tutarın minimum 300 TL ve maksimum 20 bin TL arasında olması gerekiyor. Bu avantajlı fırsat sadece İşCep ve Maximum Mobil kanalları üzerinden geçerli olacak.

Belirlenen faizsiz taksitli nakit avans tutarı, en fazla iki seferde ve toplamda belirtilen miktarı aşmayacak şekilde kullanılabilecek.

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler, kredi kartının fiziksel teslimini beklemeksizin, Maximum Mobil üzerinden kredi kartı limitinin %50’sini aşmamak şartıyla 5 bin TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans kullanabilecekler.

Bu kampanya, farklı vadelerde ve 20 bin TL üzeri tutarlarda geçerli faiz oranlarını da kapsıyor.

İş Bankası’ndan yararlanmak isteyenler için başvurular, İşCep ya da İş Bankası şubeleri üzerinden yapılabilecek. İş Bankası müşterisi olmak isteyenler, İşCep üzerinden “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğini kullanarak başvuruda bulunabilecekler.

Kampanya, İş Bankası Bireysel Kredi Kartları için geçerli olacak. Ticari kredi kartları, aidatsız kredi kartı, İş Bankası Vergi Kart, İş Bankası Bayi Kart ve KGF Kart bu kampanya kapsamı dışında yer alacaklar.

Esnaf ve gerçek kişi tacir müşterilere ait Bireysel Kredi Kartları ile yapılan taksitli nakit avans işlemleri için müşteri bazında 10 bin TL’lik bir limit uygulanacak.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku