BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İş Bankası, Kredi Kartlarını Dijitalleştirerek Mobil Ödemelerde Yeni Bir Dönem Başlatıyor

İş Bankası, kredi kartı deneyimini dijital ödemeye dönüştürme hedefiyle Türkiye’de bankacılık sektöründe çığır açan bir adım attı. Mobil ödemelerle kredi kartı kullanımını tam anlamıyla dijitale taşıyan banka, müşterilerine fiziksel kartın sunduğu tüm imkanları dijital platformda sunmayı amaçlıyor.

Bu dönüşümle, kart kaybı veya unutulması gibi sorunlar ortadan kalkıyor ve hem fiziksel mağazalarda hem de e-ticaret sitelerinde hızlı ödemeler yapılabiliyor. Taksit seçeneklerinden faydalanma imkanı, puan kullanma olanakları ve anlık kullanım avantajı, İşCep uygulaması aracılığıyla müşterilere sunuluyor. Kart başvurusu yapıldığı anda hemen kullanılabilmesi, beklemeksizin ödeme kolaylığı sağlıyor. Fiziki kart isteği olan müşteriler ise talepleri doğrultusunda fiziki kartlarını da temin edebiliyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Sezgin Lüle, bankanın yenilikçi çözümler ve mükemmel müşteri deneyimi prensibiyle ödeme sistemlerindeki faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti. Mobil temassız ödemelerde öncü bir rol üstlendiklerini vurgulayan Lüle, bu alandaki büyümeye paralel olarak dijital kullanımın standart bir tercih haline geldiğini ifade etti.

Lüle, şunları söyledi: “Dijital kullanım ile kredi kartı deneyimini sadece dijital olarak sunarak müşterilerimize kusursuz bir ödeme deneyimi yaşatıyoruz. Bankacılık sektöründe bir ilke imza atarak, dijital kullanım ile kredi kartlarını fiziksel plastiği ve kâğıt kullanımını geride bırakarak sürdürülebilirlik anlayışımızı destekliyoruz.”

Bankadan yapılan açıklamalarda ayrıca, mevcut fiziksel kartlara da dijital ödeme fonksiyonunun ekleneceği ve bu adımın tüm kredi kartlarının dijital dönüşümünü tamamlayacağı belirtildi.

Bu dönüşüm, hem müşterilere kolaylık sağlarken hem de sürdürülebilirlik anlayışına önemli bir katkı sunarak bankacılık sektöründe dijitalleşmeyi ve kullanıcı dostu hizmetleri destekliyor. İş Bankası, bu adımıyla kredi kartı kullanımında dijitalleşme ve mobil ödemelerin geleceğine yön veriyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku