BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İş Bankasından Dev Karar! Depremzedelerin Yaralarını Saracak Haber!

Türkiye’de en büyük bankalardan biri olan İş Bankasından müjdeli haberler geldi. Türkiye Pazar akşamı meydana gelen iki büyük depremden 10 il etkilendi. Şuna kadar 35 bin den fazla vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu acı olaya sessiz kalmayan Bankalardan biri olan İş Bankası bu zor günlerde insanların yaralarını sarmaya devam ediyor. İş Bankası yeni açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamalara göre İş Bankası, Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın Kredi Borçlarını sileceğini resmi olarak açıkladı

. Bu haberden sonra depremden sonra hayatını kaybeden vatandaşlarımızın kredi borçlarını kapattı. Ardından Çarşamba günü ortak yayın oldu ve birçok iş insanları depremzedeler için bağışta bulundu.

Afad’a bir çok bağış yapan bankalardan biri de İş bankası oldu ve bu gece iş bankası Afad’a 1 Milyar TL bağış yapacağını canlı yayında duyurdu.

Ardından İnşaa edilecek olan Deprem konutları içinde bağışta bulunacağını açıkladı. İş Bankası Deprem konutları için ise 1 Milyar 750 Milyon Tl tutarında destek sağlayacaklarını açıkladı. Bu haberler Depremzedelerin yaralarını bir nebze olsada sarmayı başarmış oldu. Bu zor günlerde halkın yanında olan iş bankası, Sosyal medyada halkın beğenisini toplamayı başardı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku