BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İstanbul’da 6 Şubat Pazartesi Okullar Tatil mi? Yeni açıklamalar neler?

Türkiye genelinde yoğun kar yağışı etkili ve çoğu illerde tatil olmuştu. 15 milyon nüfusa sahiplik eden İstanbul da okullar Pazartesi günü tatil mi? Pazar günü yetkililerden kar uyarısı geldi ve pazar günü kar ve fırtına beklenmekteydi. Pazar günü akşama doğru kar ve fırtına şiddetini arttıracağından dolayı kuryelere yasak gelmişti. Ardından okula giden öğrencilerin en çok merak ettiği kar tatili olacak mı oldu.

Sosyal medyada ise kar yağışından sonra okulların tatil edilmesini istediler. Bugün saat 16.00’dan sonra kar ve rüzgar şiddetini artırdı ve tatil haberi beklendi. Bugün alınan karar ile İstanbul da Pazartesi günü 6 Şubat okullar tatil oldu.

Bu tatil süresi uzar mı şimdilik net birşey söylemek zor. Bugün yağan yoğun kar nedeniyle İstanbul’dan sonra Ankara’da okullar tatil oldu. İstanbul da 6 ocak Pazartesi günü okullar tatil edildi. Sizler bu konuda neler düşünüyorsunuz yorumlarda bizimle paylaşınız. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku