BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

İyi Partinin Adayı Belli Oldu mu? Cumhurbaşkanı Adayı Kim Oldu?

Altılı masa 2 Mart’ta genel toplantı yapıldı ve sonuç olumlu olmadı. Cumhurbaşkanı adaylığını kendisini gösteren Kemal kılıçdaroğlu, meral akşener’in red cevabı alındı ve kendisi ise ekrem İmamoğlu yada Mansur Yavaş’ın aday olması gerektiğini savunmuştu.

Diğer masa üyeleri de meral akşener’e katılmayınca ve ilkeleri uyuşmayınca yaptığı canlı yayında meral Akşener, altılı masadan ayrıldığını dile getirdi. Ardından iyi parti’de Cumhurbaşkanı adayı kim olacağı tartışma konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Adayı Kim Olacak?

Altılı masadan ayrılan Meral Akşener, kendi partisinden bir Cumhurbaşkanı adayı çıkacağı söylendi. Geçtiğimiz gün Haber türk kanalına çıkan Ceza hukukçusu Ersan şen Cumhurbaşkanı adayı olabileceğini dile getirdi. Ardından araya giden program Meral Akşener ile iletişime geçtiğini söyledi ve Meral Akşener” Emin misin” diyerek kendisine sordu.

Kendisinin ise emin olduğunu söyleyerek bir görüşme yapacağını dile getirdi. İyi Partide şu an Cumhurbaşkanı adayı olarak anlaşma sağlanması durumunda Ersan Şen’in aday olabileceği gözüküyor. Yaşanan bu olaydan sonra Beşli masa bu konu hakkında nasıl bir tepki verecek merak konusu.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku