BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kamu Bankalarından Vatandaşlara Borçlarını Kapatması İçin 125.000 TL Destek! Ocak Ayına Özel Borç Kapama Fırsatı

Yeni yılın başlangıcı, finansal sorunlarınızdan kurtulma ve borçlarınızı ödeme fırsatını getiriyor. Kamu bankaları, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank öncülüğünde büyük bir kampanya başlattı. Cumhurbaşkanı onaylı ve devlet destekli borç kapatma kredisi ile 125.000 TL’ye kadar kredi kullanabilme imkanı sunan bu kampanya, acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlara önemli bir destek sağlıyor.

Kamu Bankaları Borçları Siliyor:
Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, vatandaşların hem acil nakit ihtiyaçlarını karşılıyor hem de borç yükünden kurtulmalarına yardımcı oluyor. Bu kampanya kapsamında, 125.000 TL’ye kadar düşük faizli borç kapatma kredisi sunuluyor. Acil kredi ihtiyacı olan vatandaşlar, bu fırsatı değerlendirerek mali sorunlarını aşabilirler. Kamu bankaları, %3,95 faiz oranıyla vatandaşlara destek oluyor ve 125.000 TL’lik kredi için 12 ay vade seçeneği sunuyorlar.

Acil ve Hızlı Kredi Desteği:
Kamu bankalarının bu yeni kampanyası, vatandaşlara acil ve hızlı kredi desteği sunuyor. TC kimlik numarasının son hanesine göre yapılan başvurular, hem şubelerde hem de dijital bankacılık hizmetlerinde kabul ediliyor. Düzenli bir gelire sahip olan ve kredi notu 1200 puanın üzerinde olan tüm vatandaşlar bu kampanyadan yararlanabilirler. Kamu bankalarının yeni kampanyası kapsamında verilecek olan kredi miktarı ve başvuru süresi ise 31 Ocak tarihine kadar geçerli.

Kamu bankaları, vatandaşların mali yükünü hafifletmek ve yeni yılda finansal olarak rahatlamalarını sağlamak için bu önemli adımı atıyor. Borçlarını ödeyerek yeni bir finansal başlangıç yapmak isteyen herkes, bu fırsatı kaçırmamalı ve kampanyadan yararlanmalıdır. Kamu bankalarının desteğiyle, finansal geleceğinizi şekillendirmek artık daha kolay hale geliyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku