BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kamu kurumları ilan açtı; Yüzlerce personel alınacak

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte binlerce vatandaş google arama motoru üzerinden iş ilanlarını aramaya başladı. Yapılan sorgulamalarda; “Kamuya kaç eleman alınacak? Hangi kurumlara kamu personeli alınacak?” gibi sorular sorulmaya başlandı. Dün yani 3 Temmuz 2023 itibari ile bazı üniversiteler personel almak için ilan açtı. Bu üniversiteler arasından Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, Bayburt Üniversitesi, Gazi Üniversitesi ve Gümüşhane Üniversitesi var. Peki bu üniversiteler kaç personel ve işçi alım yapacak? 

İşte, Temmuz 2023’de kamuya kaç kişi alınacak ve hangi kurumlara, hangi meslek gruplarından kişiler alınacak sorusunun cevabı;

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, lise, ön lisans ve lisans kadrolarında toplamda 37 sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Bu alımlar şu şekildedir:

Koruma ve Güvenlik Görevlisi: 23 pozisyon

Programcı: 1 pozisyon

Restoratör: 1 pozisyon

Tekniker: 2 pozisyon

Teknisyen: 2 pozisyon

Şoför: 2 pozisyon

Destek Personeli: 6 pozisyon

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi, lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar için personel alımı yapacak. Bu alımlar şu pozisyonlar için gerçekleşecektir:

Temizlik Görevlisi: 13 pozisyon

Büro Personeli: 3 pozisyon

Tekniker: 1 pozisyon

Teknisyen: 1 pozisyon

Mühendis: 2 pozisyon

Başvurular en az lise mezunu adaylar arasından kabul edilecektir. Başvuruda bulunacak adayların en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir. Başvuruları değerlendirmeye alınacak adaylar arasından uygun adaylar belirlenecektir.

Bayburt Üniversitesi

Bayburt Üniversitesi, bünyesinde 2 kişilik temizlik görevlisi alımı gerçekleştirecektir. Başvuruların İŞKUR üzerinden yapılması gerekmektedir. İş-Kur (Türkiye İş Kurumu) resmi internet sitesini ziyaret ederek ilgili ilanları ve başvuru süreciyle ilgili detayları bulabilirsiniz.

Gazi Üniversitesi

Üniversite bünyesinde 8 kişilik boş kadro ile sürekli işçi alımı gerçekleştirilecektir. Bu alımlar şu şekilde dağıtılmıştır:

6 Temizlik Görevlisi

1 Bilgisayar Teknisyeni

1 Bir Memur

Ayrıca, bu alımların içerisinde 6 Eski Hükümlü/TMY ve 2 engelli kontenjanı da bulunmaktadır.

Başvurular için adayların 30 veya 35 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir. Diğer başvuru şartları, gereken belgeler ve başvuru süreciyle ilgili detayları öğrenmek için ilanları takip etmeniz önemlidir.

Gümüşhane Üniversitesi

Üniversite, 4/B kapsamında sözleşmeli olarak istihdam etmek üzere 9 kişilik boş kadro ile aşağıdaki pozisyonlarda alım yapacaktır:

1 Teknisyen

5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi

1 Temizlik Hizmetleri

2 Bahçe Bakım ve Temizlik Hizmetleri

Başvurular için adayların en az lise mezunu olmaları ve 60 KPSS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku