BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Karayolları Genel Müdürlüğü İşçi Alımı: Kura Çekimi Yapıldı mı? KGM Kura Sonuçları Açıklandı mı?

Karayolları Genel Müdürlüğü, bünyesine alınacak 3 bin kişinin belirlenmesi için kura çekilişine yönelik geri sayıma başlamıştır. Yakın zamanda duyurulan personel alımı için başvurular alınmış ve kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecektir.

Karayolları Genel Müdürlüğü personel alımı için yapılacak kura çekimi, 30-31 Mayıs tarihlerinde planlanmaktadır. Kura çekimi il bazında gerçekleştirilecektir. Başvuru yapan adaylar, kura çekimiyle ilgili detayları araştırmakta ve hangi illerde çekimin yapılacağını ve sonuçları nasıl öğreneceklerini merak etmektedir.

İşte kura çekiminin yapılacağı illerin listesi: 30 Mayıs günü kura çekimi yapılacak iller: Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars.

31 Mayıs günü kura çekimi yapılacak iller: Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye, Düzce.

Bu kura çekimi, personel alım sürecinin bir adımı olup adayların merakla beklediği bir aşamadır. Adaylar, çekilişin hangi illerde yapılacağını ve sonuçları nasıl öğreneceklerini öğrenmek için gelişmeleri takip etmelidir.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku