BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kılıçdaoğlu’nun attığı twit rekor kırdı

Türkiye, geçtiğimiz pazar yapılan seçimin sonuçlarını konuşuyor. Cumhurbaşkanını ve milletvekillerini seçtiğimiz bu oylama gündemin en üst sırasında yer almaya devam ediyor. Bu süreçte gözden kaçan bir durumda Kılıçdaoğlu’nun rekor kıran Twiti oldu.

Milletvekillerini belirlediğimiz bu bu seçimde Cumhurbaşkanlığı 2. tura kaldı. Cumhur İttifakı aydayı mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Ata İttifakı Sinan Oğan arasında geçen mücadele netlik kazanmadı.

Cumhurbaşkanı olmak için adayların aldığı oy oranları şu şekilde:

RECEP TAYYİP ERDOĞAN

%49.52

KEMAL KILIÇDAROĞLU

%44.88

SİNAN OĞAN

%5.17

MUHARREM İNCE

%0.43

Sonuçlar bu şekilde olduğu için yüzde 50+1 oranı kimse ulaşamadı ve seçim 28 Mayıs Pazar Günü yapılacak ikinci bir oylamaya kaldı. İlk seçimde en çok oyu alan Erdoğan ve Kılıçdaroğlu 28 Mayıs’ta yapılacak seçimde yarışacak.

Öte yandan seçim gecesi de bir sürü tartışma, ilginç durumların ve belirsizliklerin yaşandığı bir anlara da sahne oldu. Bu ilginç durumlardan bir tanesi de Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçim gecesi attığı Twit oldu.

“Öndeyiz” twitini atan Kılıçdaroğlu’nun twiti 100 milyona yakın görüntüleme ve 1 milyondan fazla beğeni alarak yeni bir rekor kırdı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku