BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kılıçdaroğlu Mevzular Açık Mikrofon Programını Salladı

Oğuzhan Uğur, dijital içerik üreticisi P!NÇ ve Babala TV’nin sahibi olarak tanınan bir isim. Uğur, YouTube üzerinden yayın yapmakta ve son zamanlarda birçok siyasi isimleri ağırlamıştı. Geçtiğimiz gün Mevzular Açık Mikrofon adlı programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ağırlamıştı. Bu programın çekimleriyle ilgili bir açıklama yaparak, çekimlerin 7 saat sürdüğünü ve bir troll saldırısı yaşadıklarını belirtmiştir.

Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “M.A.M. 15. bölüm tam 7 saat sürdü. İyi önlemler aldık ama bir tanecik trol saldırısı yedik maalesef. Nazarlık niyetine… Kendini rezil edip salonu terk etti sağ olsun. (Tanıtıma özellikle koyacağım.) Sorular çok sertti ama kazasız belasız bitirdik çok şükür. Tanıtım yarın sabah, tam bölüm çarşamba akşamı 21.30’da yayında.” ifadelerini kullanmıştır.

Bu açıklamaya göre, Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı programın çekimleri oldukça uzun sürmüş ve 7 saat boyunca devam etmiştir. Uğur, program sırasında bir troll saldırısıyla karşılaştıklarını ve bu kişinin salondan ayrıldığını belirtmiştir. Ayrıca, soruların oldukça sert olduğunu ifade etmiş, ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan çekimlerin tamamlandığını vurguladı.

Oğuzhan Uğur’un bu açıklaması ile troll saldırısına rağmen programın başarıyla tamamlandığını ve çarşamba akşamı saat 21.30’da tam bölümün yayınlanacağını duyurdu.

Bu tür programlar, adayların düşüncelerini ve politikalarını geniş bir kitleyle paylaşma fırsatı sunmakta ve seçmenlerin kararlarını etkileyebilmektedir.

İşte Sosyal Medyada Kılıçdaroğlunun Mevzular Açık Mikrofon Programına Katılmasıyla İlgili Bazı Paylaşımlar:

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku