BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu’ya  vurgun suçlaması, hesabı kapattılar

Sosyal medyanın ünlü isimleri Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu, “Var Böyle Tipler” hesabıyla tanınmalarına rağmen 100 milyon liralık dolandırıcılık iddiasıyla gündeme geldi. Videoları binlerce kez izlenen bu fenomen çift, yakın çevrelerinden aldıkları parayla yurt dışına kaçtıkları öne sürülüyor.

“Var Böyle Tipler” Hesabını Kapattılar

Kıvanç ve Beril Talu’nun bir milyon takipçili “Var Böyle Tipler” adlı sosyal medya hesabıyla birlikte kişisel hesaplarını da kapattığı belirtiliyor.

Pazartesi gününden itibaren ulaşılamayan fenomenler hakkındaki iddialar arasında, yurt dışına kaçmadan önce dolandırdıkları kişilere ev partisi verdikleri de bulunuyor.

Yüksek Faizle Geri Ödeme Garantisi

Kıvanç ve Beril Talu’nun, arkadaşlarını ve yakın çevresini işbirliği teklifiyle dolandırdıkları öne sürülüyor. İddiaya göre, teklifi kabul edenlerden para alan fenomenler, yüksek faizle geri ödeme garantisinde bulundu.

1 Kasım’da Açıklama Yapacakları İddia Ediliyor

Ancak, sosyal medya hesaplarını da kapatan çifte, herhangi bir platformdan ulaşım sağlanamadığı belirtiliyor. Yeni bir sosyal medya hesabı açtıkları ve 1 Kasım tarihinde açıklama yapacakları iddia ediliyor.

Videolarla Ünlendiler

Kıvanç Talu, memur bir ailenin çocuğu olarak 1988 yılında Ankara’da doğdu. “Var Böyle Tipler” adıyla çektiği kısa ve komik videolarla tanındı. Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Talu, reklam yazarı olarak başladığı kariyerinde daha sonra oyunculuk, seslendirme ve sosyal medya alanlarında çalışmaya devam etti. 2015 yılından itibaren “Var Böyle Tipler” adlı Instagram sayfasını yönetiyordu.

Bu iddialar, geniş bir izleyici kitlesi ve takipçi sayısı bulunan sosyal medya fenomenlerinin hayranları arasında şaşkınlık yaratırken, olayla ilgili gelecek açıklamalar merakla bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku