BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Kurtlar Vadisi Kaos geliyor! Yayınlanacağı yer belli oldu! Ne zaman yayınlanacak?

İlk bölümü 2007 yılında yayınlanmaya başlayan ünlü dizi hakkında yeni gelişmeler oluyor. Geçtiğimiz haftalarda Necati şaşmaz bir programda Kurtlar vadisi’nin devam edeceği söylenmişti. Başrolden gelen bu söylem efsane dizinin hayranları sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Dizinin bu kadar çok konuşulması diziye olan ilgiyi göstermekte.

Hayranların en merak ettiği konulardan biri olan dizinin nerede ve ne zaman yayınlanacağı oldu. Hatırlarsak Necati şaşmaz kendisinin katıldığı bir programda dizinin başlayacağını söylemişti fakat nerede ve ne zaman yayınlancağından bahsetmemişti. Kurtlar Vadisi Kaos olacağı söylenen dizinin ismi henüz kesin olmamakla beraber başka söylentilerde gelmeye devam ediyor.

Bunlardan ilki ise Kurtlar vadisi kaos dizisi, Show tv ile yayın anlaşması yapmak istemiş fakat ardından anlaşmazlık nedeniyle dizinin Show Tv’de yayınlanmaması kararı alınmış denilmekte. Bu karardan sonra Kurtlar vadisi kaos dizisi söylenenlere göre Dünyanın en büyük dijital yayın platformlardan irisi olan Disney Plus Türkiye ile anlaştığı ve dijital yayından hayata başlayacağı söyleniyor.

Disney Plus ülkemizdeki yapımlara ciddi oranda destek vermekte ve bununla beraber kullanıcı çekmeyi planlıyor. Kurtlar vadisi kaos, Disney plus ile anlaştı ve artık dijital platformdan yayınlanacak. Diziden önümüzdeki günlerde yeni görsellerin gelmesi bekleniyor

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku