BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

MABEM, Öğrencilere Verimli Ders Çalışma ve Zaman Yönetimi Seminerleriyle Destek Veriyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezi (MABEM), öğrencilere yönelik düzenlediği seminerlerle sadece sınavlara hazırlık değil, aynı zamanda verimli ders çalışma ve zaman yönetimi konularında da önemli bir rol üstleniyor. MABEM’in rehber öğretmenleri tarafından düzenlenen seminerler, öğrencilere etkili çalışma teknikleri ve zaman yönetimi konusunda kılavuzluk ediyor.

Kasım ayı içinde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda sınavlara hazırlık aşamasında bulunan 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen seminerler, öğrencilere verimli ders çalışma stratejilerini ve zaman yönetimi becerilerini kazandırmayı hedefliyor.

Seminerlerde, öğrencilere etkili çalışma yöntemleri ve zamanı doğru bir şekilde planlama konularında bilgiler veriliyor. Eğitim alanında uzman rehber öğretmenler, öğrencilere bu süreci en etkili şekilde değerlendirmeleri için pratik öneriler sunuyor.

Halk Eğitim Şube Müdürü ve MABEM Müdürü Serap Gücüyen, seminerlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Günümüzde birçok öğrenci etkili çalışmadığı için potansiyelinin altında başarı elde edemiyor. Aynı zamanda zaman yönetimi konusunda da sorunlar yaşanabiliyor. Bu seminerlerle öğrencilere, etkili çalışma tekniklerini ve zaman yönetimi becerilerini kazandırmayı amaçlıyoruz. Öğrencilerimizin sınav sürecini daha verimli ve bilinçli bir şekilde geçirmelerini hedefliyoruz” dedi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku