BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Meral Akşener Altılı Masaya Geri Döndü! Kemal kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Adayı mı Olacak?

Millet İttifakında dengeler tekrar değişiyor. Millet İttifakından ayrıldığını duyuran Meral Akşener masaya geri döndü. Bu sabah Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş ile görüşme yapan Meral Akşener kendi isteklerini dile getirdi. Görüşme 20 dakika kadar sürdü. Bu görüşme esnasında saat 14:00’te yapılması beklenen toplantı 15:00’e ertelendi. Saadet Partisinde toplantı ertelendi.

Meral Akşener’in isteği İyi Parti Sözcüsü Zorlu:”Genel Başkanımız, 2 belediye başkanının (Yavaş ve İmamoğlu) Cumhurbaşkanı Yardımcıları olması talebini Millet İttifakı’na iletecek. Eğer kabul edilirse, Genel Başkanımız masaya dönecek” diyerek isteklerini kendilerine iletti.

Bu tekliften sonra Meral Akşener Masaya geri dönmeyi kabul etti. Bu teklifi kabul edildiği için gittiği düşünülen Meral Akşener, saat 15:00’te Arabası ile Saadet partisindeki toplantı yerine gitti. Toplantıdan sonra Kemal kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Adaylığını ilan etmesi bekleniyor. Ardından iki Belediye başkanları ise Cumhurbaşkanı Yardımcıları olacak. Kemal kılıçdaroğlu, Toplantıdan sonra Balkon konuşması ile adaylığını açıklaması bekleniyor. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku