BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Meral Akşener’in Masaya Geri Dönme Şartları Neler? Belediye başkanları Cumhurbaşkanı Yardımcısı mı Oluyor!

Türkiye siyasetinde çok konuşulan Altılı masadan ayrılan iyi partinin geleceği ne olacak? Bugün saat 14:00’te yapılması planlanan Masa toplantısı Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş’ın iyi parti Meral akşener’i ziyaretinden sonra toplantı bir saat ertelenerek 15:00’te yapılması kararı alınmıştı.

Ekrem İmamoğlu bu görüşmelerin Kemal kılıçdaroğlu’nun bilgisi dahilinde yapıldığını açıkladı. Belediye başkanları, Meral Akşener ile görüşerek tekrar gelmeleri için ricada bulundular.

Bu görüşme toplam 20 dakika kadar sürdü. Görüşmenin ardından açıklama yapan Belediye başkanları masanın dağılmasını istemediklerini meral akşener’in geri gelmesini istedi.

Bu görüşmelerin ardından İyi Parti Sözcüsü Zorlu:”Genel Başkanımız, 2 belediye başkanının (Yavaş ve İmamoğlu) Cumhurbaşkanı Yardımcıları olması talebini Millet İttifakı’na iletecek. Eğer kabul edilirse, Genel Başkanımız masaya dönecek” sözlerini kullandı.

Meral Akşener, iki belediye başkanlarının Cumhurbaşkanı Yardımcısı olacaklarsa eğer masaya geri dönebileceğini açıkladı. İyi parti sözcüsünün yaptığı bu açıklamalarda görüşmelerin olumlu geçtiğini söyleyebiliriz. Bu seçimde eğer kabul edilirse Kemal kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayı olacak ve Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ise Cumhurbaşkanı Yardımcıları olacak. Bu teklif kabul edildiğinde saat 15:00’te ki toplantıya Meral Akşener’de katılacak.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku