BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Mobil ile Kredi Kartı Başvurusu Yapanlara 20.000 TL Nakit Avans Fırsatı

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Akbank, müşterilerine özel bir avantaj sunuyor. Akbank’ın mobil uygulaması üzerinden müşteri olan ve ilk kez Axess veya Wings kredi kartı başvurusu yapanlar, 20.000 TL’ye kadar faizsiz 6 ay vadeli taksitli nakit avans fırsatından yararlanma şansına sahipler. Kampanya, 31 Ekim tarihine kadar bankanın müşterisi olanlar için geçerli olacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler için bazı önemli tarihler bulunuyor. Öncelikle, 26 Kasım tarihine kadar kredi kartı başvuruları onaylanmalıdır. Onay alan müşteriler, 30 Kasım tarihine kadar taksitli nakit avans başvurusu yapabilirler. Kredi kartı başvuruları, dijital kanallar, müşteri iletişim merkezi, Juzdan uygulaması, ATM’ler ve internet bankacılığı üzerinden kolayca yapılabilmektedir.

Bu kampanya ile 20.000 TL’ye kadar olan taksitli nakit avans başvurularında faiz uygulanmayacak. Ancak daha yüksek tutarlarda yüzde 4.02 faiz oranı geçerli olacaktır. Önemli bir detay ise, 13 Ekim tarihi öncesinde Axess, Wings veya Free kartı sahibi olan müşterilerin kampanyadan faydalanamayacaklarıdır. Ayrıca, bireysel kartlara ait taksitli nakit avans işlemlerinde herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Kampanyadan yararlanmak için şu adımları takip edebilirsiniz:

  1. Akbank Mobil uygulamasını indirin ve müşteri olun.
  2. Axess veya Wings kredi kartı başvurusu yapın.
  3. Başvurunuz onaylandıktan sonra, 30 Kasım’a kadar taksitli nakit avans başvurusu yapın.
Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku