BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Muhammet Alperen Oruç: “Staj Mağdurlarına Erdoğan Hariç, Diğer Siyasi Partiler Söz Verdi”

Sosyal Güvenlik Çıraklık ve Staj Mağdurları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Kurucu Başkanı Muhammet Alperen Oruç, tamamlanan genel seçimlerin ardından staj mağdurlarının durumunu değerlendirdi. Dernek, EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusuyla birlikte kurulmuş ve ulusal ve yerel basında geniş yer bulmuştu.

Seçim öncesi, Staj Mağdurları birçok siyasi partiyle görüşerek mağduriyetlerinin giderilmesi konusunda söz almayı başarmıştı, özellikle Millet İttifakı’ndan.

Muhammet Alperen Oruç

Oruç, şu ifadeleri kullandı: “Gerçekleşen seçimlerin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Staj mağdurlarının problemleri ile ilgili Millet İttifakı bu sorunu çözeceklerini dile getirdi. Cumhur İttifakı’nda ise Yeniden Refah Partisi, MHP, BBP ve Sinan Oğan da bu konu ile ilgili çözüm üreteceklerine dair söylemlerde bulundular.”

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam edecek

Oruç, Cumhur İttifakı’nda yer alan herkesin, Erdoğan hariç, söz verdiğini belirtti. Özellikle MHP ve Yeniden Refah Partisi’nin seçim vaatleri arasında bu konunun yer aldığını vurgulayan Oruç, bu mağduriyetin ortadan kalkacağına inandıklarını ifade etti. Ancak yerel seçimlere kadar bu sürecin devam edebileceğini ve dernek olarak çalışmalarına ve saha çalışmalarına hız kesmeden devam edeceklerini söyledi.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku