BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

O Emeklilere 4 Bin 500 TL Ek Ödeme Verilecek! Emeklilere Sürpriz Karar

Emekliler için bayram öncesi sevindirici gelişmeler yaşanıyor. SSK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri için yapılan yüzde 49.25 oranındaki zam açıklamasıyla birlikte bayram ikramiyesi miktarı da 4 bin 500 TL olarak belirlendi.

Bu habere ek olarak, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 25 bin emekliye yönelik 1500 TL’lik bayram ikramiyesi desteği verme kararı emekliler arasında memnuniyetle karşılandı. Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Değerli emeklilerimiz, 2024’te de yanınızdayız. Sosyal yardım kriterlerine uyan 25 bin emeklimize Ramazan Bayramı öncesinde 1.500’er TL nakdi destek sağlayacağız. Mutfaklarınızdaki yangını biraz olsun hafifletebilirsek ne mutlu bize.” ifadeleriyle duyurdu.

Ancak, emekli ikramiyelerinin beklentileri karşılamaması ve devam eden yüksek enflasyonun etkileri göz önüne alındığında, emeklilerden daha büyük bir artış talep ediliyor. 31 Mart öncesinde hükümetten yeni bir zam yapılması beklentisi sürüyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku