BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

O Kız Dizisi Final Oluyor! Ne zaman final olacak

Dizinin başrollerinde ünlü oyuncu Erkan Petekkaya’nın yer aldığı dizi olan O kız dizisinden hayranlarını üzecek haber geldi. Kanal d kanalında her çarşamba yayınlanan dizi, reyting kurbanı oldu. Günümüzde en büyük rekabetlerden biri olmaya başlayan dizi sektöründe bir tanesine daha veda edeceğiz.

Reytinglerde düşüş yaşayan dizi bizlere veda edecek. Dikkat çeken senaryosu ile seyircilerin karşısına çıkan dizi, günümüzdeki klasik dizi senaryolarından farklı şekilde ilerlemeye çalışan dizi, beklenen ilgiyi görmedi.

Çarşamba günleri yayınlanan dizi, kuruluş osman gibi reytinglerde birinciliği kaptırmayan dizilerle aynı gün yayınlanması nedeniyle final olması o kadarda şaşırtıcı olmadı denilebilir.

 Ne zaman final olacak?

Kanal D de her Çarşamba günleri seyircilerin karşısına çıkan dizi, reyting kayıpları nedeniyle final kararı. Gelen haberlere göre dizi 25. bölümü ile final yapacağı söyleniyor. O kız dizisi 8 Mart Çarşamba günü final yapacağı söylenmekte. Dizi 8 Martta bizlere veda edecek. 

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku