BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Oğuzhan Uğur Hakkında Yalan Bilgi Yaymadan Soruşturma Başlatıldı!

Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı. Türkiye’de Kahramanmaraş şehrinde meydana gelen iki büyük deprem 10 ili etkiledi. Bu illerden biri de Hatay oldu. En çok hasar gören şehirlerden biride hatay olmuştu. Bu depremden sonra ünlü kişiler depremzedelere yardım için bir araya geldiler. Bunlardan biride Babala Tv’den tanıdığımız Oğuzhan Uğur oldu. Kendisini youtube kanalında siyasetçiler ile olan programlarından tanınır. Kendisi Haluk Levent ile Ahbap vakıf’ı ile bir kampanya başlattı ve Depremzedeler için yardım toplamaya çalıştılar.

Şu Ana kadar 1 Milyar tl yardım topladıkları söyleniyor. Sosyal medyada insanlar ulaşmaya çalışan Babala ekibi Twitter hesabından paylaştığı bir haber ile hakkında soruşturma başlatıldı.

Oğuzhan Uğur, Twitter hesabından Depremden sonra Hatay da barajın patladığı ile kesin olmayan bilgi paylaşan Babala hesabı sahibi Oğuzhan Uğur hakkında soruşturma başlatıldı. Hatay da barajın patlamadığını söyleyen yöneticiler yalan haber yaymadan dolayı Oğuzhan Uğur ifade vermeye gitti.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Oğuzhan Uğur ve diğer kişiler hakkında soruşturma başlatıldı. Oğuzhan Uğur soruşturmadan sonra paylaştığı bir video da kendisini birinin bir bakanlıktan arandığını ve Hatay’daki Barajın duvarı patladığını söylediklerini açıkladı. Ardından Twitter da paylaştığı haberi sildiği belirlendi. Hatay da patlayan baraj haberin asılsız olduğu ortaya çıktı.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku