BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Otomobil Piyasasında Ekonomik SUV Seçeneği ve Fiyatları

Ülkemizde otomobil piyasasında belirgin bir dönemeç yaşanıyor. Otomobil firmaları Ekim ayı boyunca fırsat fiyatlarıyla sıfır kilometre araç satışı gerçekleştirdi. Ancak, artık bu sürecin sona erdiği belirtiliyor. Kasım ayı başlamasıyla birlikte sıfır otomobillerin fiyatlarında ne gibi değişiklikler olacağı belirsiz. Bu nedenle araç sahibi olmayı planlayanlar için son 2 gün, daha ekonomik bir fiyatla araç sahibi olma fırsatını sunuyor.

Ucuz SUV: Dacia’nın Öne Çıkan Modeli!

SUV araçlara odaklanan Dacia, farklı konseptlerdeki SUV modelleriyle geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. Özellikle Türkiye’de en klasik SUV modeli olarak bilinen Dacia Duster’ın yanı sıra ekonomik SUV modeli olan Dacia Sandero Stepway, firmanın dikkat çeken araçlarından biri. Bu araçların uygun fiyatlarla satılması, Dacia’yı rakiplerine karşı öne çıkarıyor.

Dacia Sandero Stepway Fiyatları:

Dacia Sandero Stepway için Ekim sonu fiyatları inceleniyor. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre, bu araç Dacia’nın en ekonomik modeli olarak konumunu koruyor. Dacia Sandero Stepway için en düşük fiyat 874.000 TL olarak belirlendi. Firma, donanım seviyelerine göre bu model için belirlediği en yüksek fiyatın 1.001.000 TL olduğunu bildirdi. 5 ayrı donanım seçeneğiyle sunulan Dacia Sandero Stepway için fiyatlar bu aralıkta değişiyor.

Ayrıca, Dacia Sandero Stepway almak isteyen müşterilere firma tarafından kredi desteği sunuluyor. 250.000 TL’lik kredi desteğinden yararlanan müşteriler, 874.000 TL’nin 250.000 TL’lik kısmını karşılayarak kalan borcu ödemek üzere aydan aya ödeme yapabiliyorlar. Peşin 624.000 TL ödeyenler ise kredi desteğiyle sıfır kilometre Dacia Sandero Stepway sahibi oluyorlar.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku