BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Pegasus Hava Yolları, 1 Euro’ya Yurt Dışı Uçuşlarında Bilet Kampanyası Başlattı: İşte Detaylar

Pegasus Hava Yolları, yolcularına sunduğu cazip fırsatlarla bir kez daha dikkatleri üzerine çekiyor. Son kampanyasıyla birlikte, 29 Ekim 2023 ile 30 Mart 2024 tarihleri arasında yapacağı bazı yurt dışı uçuşlarında 1 euroya bilet alma imkanı sunuyor. 75 bin koltukta geçerli olan bu kampanyadan yararlanmak isteyen Pegasus BolBol üyeleri, 13-16 Nisan tarihleri arasında biletlerini satın alabilecekler.

Kampanya kapsamında geçerli olan uçuşlar arasında; Hannover, Helsinki, Kopenhag, Köln, Londra, Lyon, Madrid, Manchester, Marsilya, Milan, Münih, Nürnberg, Paris, Priştine, Roma, Rotterdam, Saraybosna, Stockholm, Stuttgart, Tiran, Üsküp, Venedik, Viyana, Zürih, Barcelona, Basel, Bologna, Brüksel, Budapeşte, Bükreş, Cenevre, Duesseldorf, Eindhoven, Filibe, Frankfurt ve Hamburg gibi birçok popüler destinasyon yer alıyor.

Bu fırsatla birlikte, Pegasus Hava Yolları yolcuları dünya genelindeki birçok şehre uygun fiyatlarla seyahat etme imkanı bulacaklar. Siz de Pegasus’un bu kampanyasından yararlanarak hayalinizdeki seyahate adım atabilirsiniz. Ancak unutmayın, kampanya süresi sınırlı olduğundan, biletlerinizi hemen satın almanız gerekiyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku