BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

PTT, Emeklilere Özel Kredi Fırsatı: 50.000 TL İhtiyaç Kredisi

PTT, emeklilere özel bir kredi fırsatı sunarak acil nakit ihtiyacı olan bu kesime 50.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Bu kampanya ile emekliler, kefilsiz ve şartsız şekilde ihtiyaç kredisi alabiliyorlar. Bankaların genelinde sunulan ihtiyaç kredilerinde, minimum 1.250 TL ve maksimum 50.000 TL arasında kredi alınabiliyor.

Emeklilerin bu özel kredi fırsatından yararlanabilmeleri için PTT iş yerlerine giderek gerekli belgelerle başvuruda bulunmaları gerekiyor. Bu kampanya sayesinde emekliler, nakit ihtiyaçlarını en fazla 50.000 TL’ye kadar karşılayabilecekler. Ayrıca, kredi geri ödemesini 36 aya kadar vade seçeneği ile yapabilme imkanına sahipler.

Kredi hesaplama tablosu da emeklilere sunuluyor. Banka açıklamasında, hesaplamanın sigortayı içermediğine dikkat çekilerek, “Aylık/yıllık efektif faiz oranlarına kredi için tahsil edilen tüm faizler, ücretler, vergiler ve fonlar dahil edilmiştir” deniliyor. Örneğin, aylık 10.000 TL kredi çekmek isteyenler için 36 ay vade ile uygulanacak yüzde 5,49 faiz oranıyla aylık 778,80 TL taksit ödemesi yapılacak ve kredi tahsis ücreti olarak 55 TL kesilecektir. En düşük 1.250 TL kredi kullanımında ise aylık taksit tutarı 89 TL olacaktır.

Emekliler, Aktif Bank’ın resmi web sitesi üzerinden kredi miktarına göre ayrıca hesaplama yaparak ihtiyaçlarına uygun kredi imkanlarını inceleyebilirler.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku