BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

QNB Finansbank’ın 0 Faizli 10.000 TL İhtiyaç Kredi Kampanyası

QNB Finansbank, finansal hizmetler alanında çeşitli olanaklar sunarak yeni müşteriler için özel bir kampanya başlattı. Sıfır faizli ihtiyaç kredisi fırsatı, 10.000 TL’ye kadar olan acil finansal ihtiyaçları karşılamak isteyenlere çekici bir seçenek sunuyor. Kampanya kapsamında sunulan detaylar ve şartlar şöyle:

Yeni Müşterilere Özel İhtiyaç Kredisi:

Bu kampanya, bankanın yeni müşterilerine özel olarak sunuluyor. 10.000 TL’ye kadar olan ihtiyaçları karşılamak amacıyla 6 ay vadeli ve sıfır faizli kredi fırsatı sağlanıyor. Yeni müşteriler, bu kampanya ile finansal gereksinimlerini karşılayabilecekler.

Kampanyalı İhtiyaç Kredisi:

Geçmişte bankadan kredi kullanan ve halihazırda açık kredi veya hazır kredisi olan müşteriler özel faiz oranlarından yararlanabiliyorlar. Bu kampanya, daha uygun koşullarda finansal gereksinimlerini karşılamak isteyenlere destek oluyor.

Borç Transferi Kredisi:

QNB Finansbank, diğer bankalarda bulunan borçları bir araya getirerek düzenli ödemeler sağlıyor. Borçlarınızı tek bir çatı altında toplamak ve ödemelerinizi daha düzenli hale getirmek için bu fırsatı değerlendirebilirsiniz.

Kamu Çalışanlarına Özel Avantajlar:

Kamu çalışanlarına özel olarak sunulan kredi seçenekleri, avantajlı faiz oranları ile dikkat çekiyor. Bu kredilerde 3 ay ödeme erteleme seçeneği de bulunuyor.

Finansmaaş Kredisi:

Maaş ödemeleri için QNB Finansbank’ı tercih eden müşterilere özel ihtiyaç kredisi faiz oranları sunulmaktadır.

Kredi Başvuruları:

Kredi başvuruları, mobil uygulama, telefon iletişim hatları veya şubeler aracılığıyla yapılabilmektedir. Başvuruların gerçekleştirilmesi için herhangi bir belge talep edilmemektedir.

Kampanya Detayları:

Kampanya detayları, temsilidir ve müşteri bazında faiz oranları değişebilir. Görüntülü görüşme seçeneğiyle başvurular, QNB Mobil veya qnbfinansbank.com üzerinden yapılabilmektedir. Kampanya koşulları, piyasa şartlarına göre değişebilir.

QNB Finansbank’ın sunduğu bu kampanya, finansal ihtiyaçlarınızı daha uygun koşullarda karşılamak isteyenler için bir fırsat sunuyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
yorum Yap

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku