BUZDAĞI HABER
Güncel ve son dakika haberlerin adresi

Resmi Gazete’de yayınlandı: Emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?

Emeklilerin Bayram İkramiyesi 3 Bin TL Oldu: İşte Emekli İkramiyesi Ödeme Tarihleri!

Emekliler için sevindirici bir gelişme yaşandı. Meclis’te kabul edilen ve Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren yeni yasa ile emekli bayram ikramiyesi 3 bin liraya çıkarıldı.

Nisan ve Haziran aylarında iki ayrı ikramiye alacak olan emekliler için konuşan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emekli bayram ikramiyesinin bayramdan önce hesaplara yatırılacağını bildirdi.

Ramazan Bayramı’nın ilk günü bu yıl 10 Nisan tarihine denk gelecek. Emekliye bayram ikramiyelerinin ise bayramdan önceki hafta yani 1-9 Nisan tarihlerinde hesaplara yatması bekleniyor.

Bu önemli gelişmeyle birlikte, emeklilerin bayram sevinci daha da artarken, 3 bin TL’lik ikramiye ile bayram coşkusu daha da renklenecek. Emeklilerin bu ekonomik desteğiyle bayram alışverişleri ve yakınlarıyla geçirecekleri mutlu anlar için hazırlıklara başlaması bekleniyor.

Tepki Göster
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku